Բաղադրամասեր

100 գ բադրիջան,

50 գ սոխ,

25 գ տաքդեղ,

100 գ պոմիդոր,

20 գ արևածաղկի ձեթ,

20 գ քացախ,

15 գ մաղադանոս,

աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

-

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկներն ու բադրջանը խորովում են գրիլի վրա,ապա օղակաձև կտրատում 0,5սմ հաստությամբ

Ավելացնում են գրիլի վրա ևս պատրաստված պղպեղ

Մաքրելուց հետո ստեղծված զանգվածին ավելացնում են խառնուրդ սոյայի սոուսից և ձիթայուղից

Այս ամենը շարում են կլոր շրջանակի մեջ ըստ հերթականության. բադրջան, դդմիկ, կոտեմ-աղցան, նույնը կրկնում են երկու անգամ,ապա ավելացնում պղպեղ և չորացված լոլիկ

Շրջանակը հանում են և ավելացնում քնջութ: Ճաշատեսակը պատրաստ է:

Բադրիջանը լվանալ, կլպել, կտրտել կլոր - կլոր, աղ ցանել և այդպես թողնել 10 - 15 րոպե, որից հետո մզել և լվանալ:

Պատրաստած բադրիջանը գլուխ սոխի հետ տապակել ձեթով:

Այնուհետև անբողջը լցնել թասը, ավելացնել կլոր կտրտած պոմիդոր և բուլղարական տաքդեղ, լցնել քացախ և խառնել:

Պատրաստած բանջարեղենը լցնել սալաթամանը և վրան մաղադաոս ցանել: