Բաղադրամասեր
100 գ բադրիջան,
50 գ սոխ,
25 գ տաքդեղ,
100 գ պոմիդոր,
20 գ արևածաղկի ձեթ,
20 գ քացախ,
15 գ մաղադանոս,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
-
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկներն ու բադրջանը խորովում են գրիլի վրա,ապա օղակաձև կտրատում 0,5սմ հաստությամբ
Ավելացնում են գրիլի վրա ևս պատրաստված պղպեղ
Մաքրելուց հետո ստեղծված զանգվածին ավելացնում են խառնուրդ սոյայի սոուսից և ձիթայուղից
Այս ամենը շարում են կլոր շրջանակի մեջ ըստ հերթականության. բադրջան, դդմիկ, կոտեմ-աղցան, նույնը կրկնում են երկու անգամ,ապա ավելացնում պղպեղ և չորացված լոլիկ
Շրջանակը հանում են և ավելացնում քնջութ: Ճաշատեսակը պատրաստ է:
Բադրիջանը լվանալ, կլպել, կտրտել կլոր - կլոր, աղ ցանել և այդպես թողնել 10 - 15 րոպե, որից հետո մզել և լվանալ:
Պատրաստած բադրիջանը գլուխ սոխի հետ տապակել ձեթով:
Այնուհետև անբողջը լցնել թասը, ավելացնել կլոր կտրտած պոմիդոր և բուլղարական տաքդեղ, լցնել քացախ և խառնել:
Պատրաստած բանջարեղենը լցնել սալաթամանը և վրան մաղադաոս ցանել: