Բաղադրամասեր

  • 1.5 կգ բադին՝

  • 3 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

  • ½ ճաշի գդալ շականագագույն շաքարավազ,

  • 1 ճաշի գդալ քացախ ,

  • 1 վարունգ,

  • 250 գ. սալորի ջեմ,

  • 1 ճաշի գդալ խերես,

  • դարչին, կծու պղպեղ, կոճապղպեղ,

  • 4 բաժակ ալյուր,

  • 2 ճաշի գդալ ձեթ, աղ,

  • ¼ բաժակ եռացրած ջուր

  • կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

  • Սոուս` խառնեք սոյայի սոուսը, սալորի ջեմը, խերեսն ու համեմունքները: Տաքացրեք այն թավայում` անընդմեջ խառնելով: Սառեցրեք և տեղադրեք սառնարանում: Շեղ կտրատեք գարնանային սոխերն ու վարունգը:

  • կտրատեք տապակած բադը, տեղադրեք կտորները բլիթների վրա մի քանի շերտ վարունգով ու սոխով և 1 ճաշի գդալ սալորի սոուսով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում