Բաղադրամասեր
1.5 կգ բադին՝
3 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,
½ ճաշի գդալ շականագագույն շաքարավազ,
1 ճաշի գդալ քացախ ,
1 վարունգ,
250 գ. սալորի ջեմ,
1 ճաշի գդալ խերես,
դարչին, կծու պղպեղ, կոճապղպեղ,
4 բաժակ ալյուր,
2 ճաշի գդալ ձեթ, աղ,
¼ բաժակ եռացրած ջուր
կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
Սոուս` խառնեք սոյայի սոուսը, սալորի ջեմը, խերեսն ու համեմունքները: Տաքացրեք այն թավայում` անընդմեջ խառնելով: Սառեցրեք և տեղադրեք սառնարանում: Շեղ կտրատեք գարնանային սոխերն ու վարունգը:
կտրատեք տապակած բադը, տեղադրեք կտորները բլիթների վրա մի քանի շերտ վարունգով ու սոխով և 1 ճաշի գդալ սալորի սոուսով: