Բաղադրամասեր
շամպինիոն -1 կգ
սոխ -1 գլուխ
պանիր -150 գրամ
պաքսիմատ -1 ճաշի գդալ
ձեթ
աղ, սև պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը
Սնկերի ոտիկները զգուշությամբ հեռացնել, գլխիկները համեմել աղով և շարել ջեռոցի նախապես յուղով պատված տապակի մեջ:
Սոխն ու սնկի ոտիկները կտրատել և բուսայուղի մեջ տապակել, աղ և պղպեղ ցաներ և 5 րոպե եփել:
Ավելացնել պաքսիմատը, խառնել, թողնել սառչի:
Այնուհետև ավելացնել քերած պանրի մի մասը, խառնել և լցոնել գլխիկները:
Պանրի մյուս մասը լցնել լցոնած սնկերի վրա և դնել ջեռոցը 10-15 րոպե (200 աստիճան):