Բաղադրամասեր

Կարմիր լոբի-1 տուփ,

Տավարի ֆիլե-200 գրամ,

Սոխ-1 հատ,

Պղպեղ-1 հատ,

Սխտոր-2 պճեղ,

Ընկույզ-50 գրամ,

Համեմ-1 փունջ,

Ձեթ-4/5 ճաշի գդալ,

Աղացած սև պղպեղ-ըստ ճաշակի,

Խմելի-սունելի-ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Միսը քառակուսիներով կտրատել և եփել: Սոխը կիսալուսանաձև կտրատել: Պղպեղը բարակ շերտերով կտրատել: Ընկույզը մանր կտրատել: Սխտորը ճզմել:

Համեմը մանր կտրատել: Կարմիր լոբու վրա լցնել սոխը, ապա տավարի ֆիլեն, պղպեղը, սխտորը, համեմը, ընկույզը: Այն աղով, պղպղեով և խմելի-սունելիով համեմել: Վրան 4-5 ճաշի գսակ ձեթը լցնել, ապա խառնել: