Բաղադրամասեր
կարտոֆիլ - 2 հատ,
խոզի միս 250 գրամ,
պանիր-150 գրամ,
ձու-2 հատ,
սոխ-1 հատ,
գազար-1 հատ,
ճակնդեղ - 1 հատ,
սալորաչիր - 100 գրամ ,
մայոնեզ, աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սալորաչրի վրա լցնել եռացրած ջուր, թողնել 2 րոպե, ապա հանել և կտրատել: Կարտոֆիլը եփել և մանր կտրատել:
Միսը եփել, ապա խորանարդիկներով կտրատել, սոխը մանր կտրատել:
Ճակնդեղն ու գազարը եփել, ապա քերիչով անցկացնել: Խաշած ձուն կտրատել, պանիրը քերիչով անցկացնել:
Ափսեի մեջ աղցանը շերտերով դասավորել՝ կարտոֆիլ, ապա մայոնեզ, սոխ, միս-մայոնեզ, գազար-մայոնեզ, սալորաչիր-մայոնեզ, ճակնդեղ- մայոնեզ, ձու-մայոնեզ, ապա վերջում աղցանի վրան լցնել քերած պանիր: