Բաղադրամասեր

կիտրոն - 0,5 հատ,

կարմիր լոբի - 400 գր,

կծու պղպեղ - 1 հատ,

պահածոյացված եգիպտացորեն - 200 գր,

ավոկադո - 1 հատ,

քաղցր պղպեղ - 1 հատ,

կանաչ սոխ - 1 կապ,

թարմ վարունգ - 1 հատ,

կիտրոնի հյութ - 2 ճ․գ,

բուսայուղ - 2-3 ճ․գ,

հավի փափկամիս - 200 գր,

աղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կծու և քաղցր պղպեղները մաքրել սերմերից, լվանալ։

Կծու պղպեղը կտրատել բարակ օղակաձև, իսկ քաղցրը ՝ խորանարդաձև։

Վարունգը լվանալ, կտրատել խորանարդաձև, սոխը կտրատել օղակաձև։ Ավոկադոն կիսել ,մաքրել սերմերն ու կեղևը և կտրատել խորանարդաձև։

խորանարդաձև կտրատել նաև հավի փափկամիսը և ցողել կիտրոնի հյութով։

Կաթսայի մեջ լցնել պղպեղը , վարունգը , կանաչ սոխը , կտրատած ավոկադոն, խառնել , ավելացնել եգիպտացորենը և լոբին, համեմել աղով , բուսայուղով։

Լցնել աղցանամանի մեջ և մատուցել։