Բաղադրամասեր

0,5 կգ տավարի մսին ՝

5 հատ ձու,

4 հատ միջին չափի կարտոֆիլ,

4 հատ միջին չափի գազար,

5 հատ միջին չափի թթու վարունգ,

300 գրամ պահածոյացված կանաչ ոլոռ,

300 գրամ թթվասեր կամ մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը և գազարը խաշել: Կտրատել մանր խորանարդիկներով:

Նույն ձևով կտրատել միսը և թթու վարունգը:

Մանրացնել ձվի դեղնուցը և սպիտակուցը: Կտրատած բաղադրիչները խառնել, ավելացնել ոլոռը:

Հավասար քանակով մայոնեզն ու թթվասերը խառնել, ավելացնել աղցանին: Զարդարել ըստ ճաշակի և մատուցել: