Բաղադրամասեր

  • 0,5 կգ տավարի մսին ՝

  • 5 հատ ձու,

  • 4 հատ միջին չափի կարտոֆիլ,

  • 4 հատ միջին չափի գազար,

  • 5 հատ միջին չափի թթու վարունգ,

  • 300 գրամ պահածոյացված կանաչ ոլոռ,

  • 300 գրամ թթվասեր կամ մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը և գազարը խաշել: Կտրատել մանր խորանարդիկներով:

  • Նույն ձևով կտրատել միսը և թթու վարունգը:

  • Մանրացնել ձվի դեղնուցը և սպիտակուցը: Կտրատած բաղադրիչները խառնել, ավելացնել ոլոռը:

  • Հավասար քանակով մայոնեզն ու թթվասերը խառնել, ավելացնել աղցանին: Զարդարել ըստ ճաշակի և մատուցել:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ