Բաղադրամասեր

  • 200 գ հալած պանիր,

  • 50-70 գ անկորիզ ձիթապտուղ,

  • 2 թ.գդալ մայոնեզ,

  • 2 պճեղ սխտոր,

  • աղացած կարմիր պղպեղ,

  • կանաչ ռեհանի տերևներ

Պատրաստման եղանակը

  • Պանիրը քերել, ավելացնել ճզմած սխտորն ու մայոնեզը:

  • Խառնել, ապա այդ զանգվածից թեյի գդալի օգնությամբ գունդ ձևավորել, մեջտեղը ձիթապտուղ տեղադրել:

  • : Ստացված գնդերը թաթախել աղացած պղպեղի մեջ ու տերևիկներ (կանաչ ռեհանի) տեղադրել վրան. տեսքով ասես ծառից պոկած մանդարին լինեն:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ