Բաղադրամասեր
հավի փափկամիս - 100 գր,
պանիր մոցարելլա - 50 գր,
կարմիր տաքդեղ - 0,5 հատ,
գազար - 0,5 հատ,
լոլիկ - 1 հատ,
վարունգ - 1 հատ
մակարոն - 1 բուռ,
սև ձիթապտուղ - մի քանի հատ,
ձիթայուղ, աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավի փափկամիսը 1.5-2 սմ հաստությամբ կտրատում ենք, վրան ըստ ճաշակի համեմունքներ լցնում և տապակում: Գազարը, տաքդեղը, լոլիկը, վարունգը, ձիթապտուղները և հավի փափկամիսը կտրատում ենք:
Մակարոնը եփում ենք: Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք աղցանամանի մեջ:
Այնուհետև ավելացնում ենք մոցարելլան և ըստ ճաշակի զարդարում: