Բաղադրամասեր

Աղցանի տերևներ- 5 հատ

Հավի կրծքամիս- 400գր.

Ձու-2 հատ

Սխտոր-1 պճեղ

Լոլիկ- 1 հատ

Պանիր-200գր.

Չորահաց- 200գր.

Մայոնեզ

Կիտրոնահյութ-1 ճ/գ

Ձիթայուղ- 50գր.

Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Քաղցր մանանեխ- 2թ/գ

Պատրաստման եղանակը

Խորանարդաձև կտրտել հացի կտորները և դնել ջեռոց, մինչև վարդագունի:

Այնուհետև ձվերը և հավի միսը խաշել, թողնել սառչի:

Սառչելուց հետո հավի միսը խորանարդաձև կտրտել և տապակել: Սխտորը ճզմել, լցնել ամանի մեջ:

Լվանալ աղցանի տերևները,կտրտել և լցնել սխտորով ամանի մեջ:

Ավելացնել տապակած կրծքամսի խորանարդիկները:

Պատրաստել սոուսը:

վերցրեք 2 ձվի դեղնուց և հարեք մանանեխի հետ, ավելացրեք կիտրոնահյութ, աղ, սև պղպեղ, լավ հարեք և ավելացրեք 50 գր. ձիթայուղ:

Սոուսը լցնել սխտորով ափսեի մեջ, ավելացնել մայոնեզը և խառնել զանգվածը:

Այնուհետև լցնել մատուցելու համար նախատեսված ափսեի մեջ, վրան կտրտել լոլիկը, ապա չորահացը, իսկ վերջում վրան քերել պանիրը:

Մատուցել, իսկ համտեսելուց անմիջապես առաջ միայն խառնել, որպեսզի չորահացը չհասցնի փափկել: