Բաղադրամասեր

  • Հավի ձու,

  • պահածոյացված եգիպտացորեն`1 բանկա,

  • հավի փափուկ միս`300 գ,

  • վարունգ` 2 հատ,

  • պահածոյացված անանաս` 380գ,

  • 2 հատ մայոնեզ` ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի միսը եփել, ապա բաժանել թելիկների կամ մանր կտրատել:

  • Վարուգը կտրատել բարակ շերտերով, ձվերը խաշել և մանր կտրատել:

  • Աղցանի համար գերադասելի է վերցնել ուղղանյունաձև ափսե, որպեսզի շերտերը հավասար ստացվեն: Բաղադրիչները միմյանց վրա շերտերով լցնել հետևյալ հաջորդականությամբ. հավը, անանասը, վարունգը, վրայից քսել մայոնեզը:

  • Թողնելով 15-20 րոպե վրայից շերտերով ավելացնել ձուն և եգիպտացորենը:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ