Բաղադրամասեր
Հավի ձու,
պահածոյացված եգիպտացորեն`1 բանկա,
հավի փափուկ միս`300 գ,
վարունգ` 2 հատ,
պահածոյացված անանաս` 380գ,
2 հատ մայոնեզ` ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավի միսը եփել, ապա բաժանել թելիկների կամ մանր կտրատել:
Վարուգը կտրատել բարակ շերտերով, ձվերը խաշել և մանր կտրատել:
Աղցանի համար գերադասելի է վերցնել ուղղանյունաձև ափսե, որպեսզի շերտերը հավասար ստացվեն: Բաղադրիչները միմյանց վրա շերտերով լցնել հետևյալ հաջորդականությամբ. հավը, անանասը, վարունգը, վրայից քսել մայոնեզը:
Թողնելով 15-20 րոպե վրայից շերտերով ավելացնել ձուն և եգիպտացորենը: