Բաղադրամասեր
200 գ արագ եփվող մակարոն,
160 գ տավարի միս,
30 գ գազար,
50 գ սպիտակ կաղամբ,
30 գ կարմիր բողկ,
115 գ սխտոր,
50 գ սոխ,
40 գ քաղցր պղպեղ,
30 գ սոյայի սոուս,
20 գ սև աղացած պղպեղ,
20 գ կարմիր աղացած պղպեղ,
աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Մակարոնը եփել և քամել։
Բուսական յուղի վրա խաշել մանր կտրատած բանջարեղենները, սոխը, գազարը, կարմիր բողկը, կաղամբը, քաղցր պղպեղը։
Միսը կտրատել փոքր կտորների, եփել ձեթի մեջ, ավելացնել համեմունքները և մի քիչ եփել։
Ամանի մեջ լցնել մակարոնը վրան ավելացնել միսը և լավ խառնել։ Մատուցել տաք կամ սառը վիճակում։