Բաղադրամասեր

  • 0,5 կգ հորթի միս, ձու - 4 հատ վարունգ մարինացված - 6 հատ սխտոր - 3 ատամիկ ընկույզ - 1 բաժակ մայոնեզ աղ պղպեղ սև

  • 5 հատ թթու վարունգ,

  • 5 հատ ձու,

  • 3 պճեղ սխտոր,

  • 1 բաժակ ընկոևյզ,

  • աղը, պղպեղը, մայոնեզը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Հորթի միսը եփում ենք կաթսայի մեջ, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով: Միսը կամ մանր կտրատում ենք, կամ թել-թել անում:

  • Թթու վարունգներն անցկացնում ենք մանր քերիչով, ապա խառնում մանր կտրատած սխտորի հետ:

  • Եփած ձուն անցկացնում ենք քերիչով:

  • Ընկույզը մանր կտրատում ու մի քանի րոպե բովում ենք չոր տապակի մեջ:

  • Առաջին շերտը դնում ենք տավարի միսը, երկրորդ շերտը վարունգն ու սխտորը, երրորդը՝ ձվի շերտն է: Բոլոր շերտերը պատում ենք մայոնեզով, ապա լցնում ենք ընկույզն ու պահում ենք սառնարանում:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ