Բաղադրամասեր
100 գ ծովախեցգետին,
1 փոքր պեկինյան կաղամբ,
1 թթու խնձոր,
1 փոքր նարինջ,
2 ճաշի գդալ քացախ,
2 պճեղ սխտոր,
1 ճաշի գդալ ձեթ,
սամիթ,
100 մգ կարագ,
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Նախ ծովախեցգետինները լավ լվանալ, մաքրել և եթե ցանկանում եք կարող եք մի փոքր եփել։
Նարինջն ու խնձորը խորանարդաձև կտրատել, վրան ավելացնել քացախ, աղ և լավ խառնել։
Կարագն ու սխտորը լավ խառնել ծովախեցգետնի հետ, համեմել աղով պղպեղով և ավելացնել նարջի և խնձորի վրա։
Վերջում ավելացնել պեկինյան կաղամբը և ձեթը։ Լավ խառնել և մատուցել։ Մատուցելուց առաջ ավելացնել սամիթ