Բաղադրամասեր

բողկ - 100 գր,

գազար - 2 հատ,

համեմ - 5 ճյուղ,

հազարի թերթեր - 1 կապ,

կանաչ սոխ- մի քանի ճյուղ,

սխտոր - 1 պճեղ,

պանիր ֆետա - 50 գր,

խնձոր - 0.5 հատ,

ձիթայուղ - 3 ճ/գդ,

կիտրոնի հյութ - 3 ճ/գդ,

նռան հյութ - 1.5 թ/գդ,

աղ - 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր կանաչիները կտրատում ենք: Պատրաստում ենք սոուսը: Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք փոքրիկ ամանի մեջ և խառնում: Գազարն անցկացնում ենք քերիչով, բողկը՝ մանր կտրատում, իսկ սխտորը ճզմում ենք:

Այնուհետև բարակ կտորներով կտրատում ենք խնձորը: Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք, ավելացնում սոուսը:

Վերջում խորանարդիկներով կտրատում ենք ֆետան և լցնում աղցանի վրա: