Բաղադրամասեր

  • տավարի ֆիլե - 500 գր,

  • սոխ - 1 հատ,

  • կարմիր բիբար - 1 հատ,

  • կանաչ բիբար - 1 հատ,

  • աղացած սև պղպեղ - 0,5 թգ,

  • ձիթապտղի յուղ - 3 ճգ,

  • գինու քաղախ - 1 ճգ,

  • ռեհան

Պատրաստման եղանակը

  • Միսը հավասարաչափ կտրատել, վրան վրձինով յուղ քսել, տապակելու ընթացքում՝ աղ ցանել:

  • Սոուս. բանջարեղենները, ռեհանը, սև աղացած պղեղը, գինու քացախը խառնել իրար, ձիթապղի յուղ և աղ ավելացնել:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց