Բաղադրամասեր
150 գ տավարի մսին՝
80 գ կարտոֆիլ,
15 գ հալած յուղ,
50 գ արաժան,
1/4 ձու,
25 գ գլուխ սոխ,
10 գ ծեծած պաքսիմատ,
աղը, պղպեղը, մաղաղանոսը կամ համեմը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Եփած միսն ու կարտոֆիլը երկու անգամ մսաղացով աղալ։
Այդ զանղվածի մեջ լցնել սոխառած, աղ, պղպեղ, մաղադանոս կամ համեմ և լավ խառնել:
Պատրաստած խճողակը հավասար շերտով դնել յուղ քսած տապակի մեջ։
Խճողակի երեսը հարթել, ձու լսնել, վրան ցանել ծեծած պաքսիմատ, հալեցրած յուղ ե 20— 25 րոպե դնել ջեռոցը։
Արմլովը մատուց կտորներով, աոանձին մատուցել արաժան։