Բաղադրամասեր

  • 150 գ ոչխարի մսին՝

  • 50 գ գլուխ սոխ,

  • 100 գ կարտոֆիլ,

  • 20 գ հալած յուղ,

  • 100 գ պոմիդոր,

  • 50 գ բադրիջան,

  • 35 գ բուլղարական տաքդեղ,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ոչխարի մեջքամիսը մանր կտրտել, աղ ցանել և տապակում յուղով տապակել:

  • Առանձին- առանձին յուղով տապաակել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ, կլոր կտրտած բադրիջան, կիսած պոմիդոր, կարտոֆիլ և բուլղարական տաքդեղ:

  • Տապական մատուցեցիս կենտրոնում դնել միսը, իսկ շուրջր ձևավորել բանջարեղենը, վրան ցանել մաղադանոս:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ