Բաղադրամասեր
150 գ ոչխարի մսին՝
50 գ գլուխ սոխ,
100 գ կարտոֆիլ,
20 գ հալած յուղ,
100 գ պոմիդոր,
50 գ բադրիջան,
35 գ բուլղարական տաքդեղ,
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի մեջքամիսը մանր կտրտել, աղ ցանել և տապակում յուղով տապակել:
Առանձին- առանձին յուղով տապաակել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ, կլոր կտրտած բադրիջան, կիսած պոմիդոր, կարտոֆիլ և բուլղարական տաքդեղ:
Տապական մատուցեցիս կենտրոնում դնել միսը, իսկ շուրջր ձևավորել բանջարեղենը, վրան ցանել մաղադանոս: