Անսովոր, բայց շատ համեղ։ Ֆրանսիական տոլմա

Անսովոր, բայց շատ համեղ։ Ֆրանսիական տոլմա
Անսովոր, բայց շատ համեղ։ Ֆրանսիական տոլմա
Անսովոր, բայց շատ համեղ։ Ֆրանսիական տոլմա
Անսովոր, բայց շատ համեղ։ Ֆրանսիական տոլմա

Բաղադրամասեր

  • կաղամբ - 1 գլուխ

  • տավարի աղացած միս - 1 կգ

  • գազար - 500 գր

  • լոլիկ - 8 հատ

  • սոխ - 2-3 գլուխ

  • գետնանուշի յուղ

  • հավի արգանակի խորանարդիկ - 1 հատ

  • բուլղարական պղպեղ - 2 հատ

  • կանաչ սոխ - 1 ցողուն

  • սխտոր

  • աղ, պղպեղ:

Պատրաստման եղանակը

  • Կաղամբի թերթիկներն առանձնացնել, 10 րոպե պահել եռացող ջրի մեջ, այնուհետև հանել, հովացնել:

  • Գազարը մանր կտրատել:

  • Հինգ րոպե եփել աղաջրում:

  • Միսը, կես գլուխ կտրատած սոխը և սխտորը խառնել:

  • Ավելացնել աղը, գազարը, խառնել:

  • Կեղևահանած լոլիկները, մնացած սոխը, կանաչ սոխը, բուլղարական պղպեղը մանրացնել:

  • Մսի խճողակը փաթաթել խաշած կաղամբի թերթիկների մեջ, շարել կաթսայում, ապա մի փոքր գետնանուշի յուղ լցնել և եփել թույլ կրակի վրա:

  • Մատուցել բրնձի հետ:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
loading...