Ամենահամեղ տորթը մեղրով․ Իդեալական բաղադրատոմս

Ամենահամեղ տորթը մեղրով․ Իդեալական բաղադրատոմս
Ամենահամեղ տորթը մեղրով․ Իդեալական բաղադրատոմս
Ամենահամեղ տորթը մեղրով․ Իդեալական բաղադրատոմս
Ամենահամեղ տորթը մեղրով․ Իդեալական բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • 2 ճգ. մեղր,

  • 2 բաժակ շաքարավազ,

  • 3 ձու,

  • 2 թգ. սոդա,

  • 500 գր. կարագ,

  • 2 բաժակ ալյուր,

  • 1 տուփ խտացրած կաթ,

  • 1 բաժակ կաթ,

  • Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

  • Լավ խառնել, ստացված խմորը բաժանել 5 գնդի, յուրաքանչյուր գունդը գրտնակել և դնել ջեռոցի թիթեղի հակառակ երեսին: Թիթեղը պետք է նախապես տաքացնել: Թողնել մինչև վարդագույն դառնալը:

  • ԿՐԵՄ - 200 գր. կարագին ավելացնել 1 տուփ խտացրած կաթ կամ 1 բաժակ կաթ և 1 բաժակ շաքարավազ, 1 ճգ. ալյուր և լավ խառնել:

  • Եփել մինչև պնդանալը, քիչ վանիլ գցել: Սառելուց հետո ավելացնել 200 գր. հարած կարագ:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա
Սարքավորում
loading...