Բաղադրամասեր
Կարագ (փափուկ) – 100 գ,
Կաթնաշոռ (փափուկ) – 225 գ,
Կաթ – 100 մլ,
Շաքարի փոշի – 3 բաժակ,
Վանիլին – 10 գ,
Պատրաստման եղանակը
Բլենդերի օգնությամբ միասին հարել կաթնաշոռը, կաթը և կարագը: Կաթն ավելացնել քիչ-քիչ, այնպես, որպեսզի ստացվի կրեմի նմանվող զանգված:
Զանգվածին դանդաղ ավելացնել շաքարի փոշին և վանիլինը: Լավ հարել:
Ինչքան շատ հարեք, այնքան կրեմն ավելի սպիտակ և համեղ կստացվի: