Բաղադրամասեր

  • 5 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն)`

  • 100 գ տավարի աղացած միս,

  • 80 գ պանիր,

  • 50 գ գլուխ սոխ,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Սունկը լավ լվանալ, վերևի մասը հեռացնել:

  • Պատրաստել սոխառած:

  • Սնկի այն մասը, որը հեռացվել էր, մանր կտրտել և մսի հետ տապակել, վրան ավելացնել սոխառածը: Այդ զանգվածը լցնել սունկի մեջ, համեմել աղով, մղմեղով, վրան դնել պանիրը և դնել ջեռոցը՝ 20 րոպե:

  • Մատուցելիս վրան մաղադանոս ցանել:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ