Խնոձրով և դարչինով շատ համեղ դեսերտի բաղադրատոմս

Դիտումներ 1192
Խնոձրով և դարչինով շատ համեղ դեսերտի բաղադրատոմս

Բաղադրություն․

 

Խնձոր - 4 հատ

Շագանակագույն կամ սպիտակ շաքարավազ - 50 գ

Աղացած դարչին - 1 ճ.գ

Կարագ - 20 գ

Չամիչ - 40 գ

Պեկան - 25 գ

Ջուր - 180 մլ

Պաղպաղակ - ըստ ճաշակի

 

 

 


Ընկույզը դանակով կտրատում ենք ու տեղափոխում ամանի մեջ, ավելացնում ենք չամիչը, դարչինն ու շաքարավազը, խառնում ենք։

 

 

Կտրեք խնձորի միջուկը մինչև կեսը:

Լցոնեք կենտրոնը և խնձորները դրեք թխման ամանի մեջ։

Միջուկի վրա լցնել մի կտոր կարագ և եռացրած ջուր լցնել կաղապարի մեջ:

 

 

Թխել 180 C ջերմաստիճանում 30 րոպե։

Բարի ախորժակ!

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը