Խնոձրով և դարչինով շատ համեղ դեսերտի բաղադրատոմս
Դիտումներ 1064
Բաղադրություն․
Խնձոր - 4 հատ
Շագանակագույն կամ սպիտակ շաքարավազ - 50 գ
Աղացած դարչին - 1 ճ.գ
Կարագ - 20 գ
Չամիչ - 40 գ
Պեկան - 25 գ
Ջուր - 180 մլ
Պաղպաղակ - ըստ ճաշակի
Ընկույզը դանակով կտրատում ենք ու տեղափոխում ամանի մեջ, ավելացնում ենք չամիչը, դարչինն ու շաքարավազը, խառնում ենք։
Կտրեք խնձորի միջուկը մինչև կեսը:
Լցոնեք կենտրոնը և խնձորները դրեք թխման ամանի մեջ։
Միջուկի վրա լցնել մի կտոր կարագ և եռացրած ջուր լցնել կաղապարի մեջ:
Թխել 180 C ջերմաստիճանում 30 րոպե։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը