Տորթ մարս. Պատրաստեք աշխարհի ամենահամեղ տորթը


Բաղադրամասեր
-
Խմորի համար ՝
-
1 բաժակ աքարավազ,
-
1թեյի գդալ սոդա,
-
200 գրամ կակաո,
-
Ձու- 5 հատ,
-
ձիթայուղ,
-
ալյուր,
-
2 ճաշի գդալ մեղր,
-
Միջուկի համար ՝
-
2ճաշի գդալ խտացրած կաթ,
-
2 ճաշի գդալ մեղր,
-
1 սուրճի բաժակ կոնյակ,
-
Կրեմի համար ՝
-
1 տուփ խտացրած կաթ
-
150 գրամ կարագ,
-
Վրան քսելու համար ՝
-
100 գրամ շոկոլադ,
-
5 ճաշի գդալ կաթ,
-
30 գրամ կարագ ,
Պատրաստման եղանակը
-
Ձուն ու շաքարավազը խառնել , ավելացնել սոդա, բուսայուղը,կակաո։
-
-Խառնելով դարձնել միատարր զանգված և դնել ջրային բաղնիքի վրա:
-
Երբ զանգվածը լավ փրփրի ու շատանա,վերցնել գոլորշու վրայից և քիչ-քիչ ավելացնել ալյուր այնքան որ դառնա ձեռքերին չկպչող, գրտնակվող խմոր։
-
Խմորը բաժանել 3 մասի և գրտնակել յուղաթղթի վրա։
-
Թխել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում-250% ՝ 5 րոպե։
-
Պատրաստել կրեմ։ Կարագը հարիչով հարել, քիչ-քիչ ավելացնել խտացրախ կաթը
-
Մի շերտը փշրել, խառնել խտացրած կաթը,մեղրը (նախօրոք հալեցնել),կոնյակը:
-
Մի շերտին քսել կրեմը , վրան լցնել միջուկը,որպես երկրորդ շերտ , երրորդ շերտի վրա էլ քսել կրեմը, դնել միջուկի վրա, երեսին նույնպես կրեմ քսել։
-
Շոկոլադը ջրային բաղնիքի վրա հալեցնել, ավելացնել կարագը, կաթը,խառնել մինչև միատարր դառնա։
