Երեխաները հաճույքով են ուտում դդումը այս կերպ
Դիտումներ 874
Բաղադրատոմս՝
մաքրած դդում - 500 գր
նարինջ - 1 հատ
շաքարավազ - 250 գր
ժելատին - 40 գր
սառեցրած եռացրած ջուր - 150 մլ
Մաքրած դդումը մանր կտրատել, նարինջը կիսել և դրանից հյութը քամել։
Դդումը տեղափոխում ենք կաթսա, ավելացնում ենք շաքարավազը, նարնջի հյութը և նարնջի կեղևը, եփում ենք 15 րոպե։
Այնուհետև հանում ենք կեղևը, ավելացնում ժելատինը և խառնում ենք մինչև այն ամբողջությամբ լուծվի։ Կարող եք անցկացնել նաև բլենդերով։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը