Տան պայմաններում պատրաստեք պիցայի համար խմոր

Դիտումներ 658

Տան պայմաններում պատրաստեք պիցայի համար խմոր

Բաղադրամասեր․

Ջուր (տաք) 60 մլ

Աղ 0,33 թեյի գդալ

Շաքարավազ 0.5 թեյի գդալ

Չոր խմորիչ 0.5 թեյի գդալ

Ձիթապտղի ձեթ

Ցորենի ալյուր 100 գր

 

 



Տաք ջրի մեջ լուծել շաքարավազն ու խմորիչը։ Թողնել 10 րոպե, որպեսզի խմորիչը ուռչի։ Մակերեւույթի վրա փոքր փրփուր կհայտնվի։

Ալյուրը մաղել ամանի մեջ։

Ալյուրի մեջ ձագար պատրաստեք, ավելացրեք ձիթապտղի յուղը։

Լցնել խմորիչ ջրի մեջ, խառնել նախ գդալով, ապա ձեռքերով։



Հուցնեք միատարր, փափուկ, առաձգական խմորը։ Անհրաժեշտության դեպքում խմորը հունցելիս մակերեսը ալյուրով քսել։ Խմորը ծածկում ենք սրբիչով և թողնում ենք 25 րոպե։

Խմորը մոտավորապես կրկնապատկվել է ծավալով։ Խմորը պատրաստ է։ Դուք կարող եք սկսել հիմք ստեղծել պիցցայի համար:



Ամենաընթերցվածը