Պատրաստեք հայկական լահմաջո ՝ փափուկ, նուրբ և շատ համեղ

Դիտումներ 1295
Պատրաստեք հայկական լահմաջո ՝ փափուկ, նուրբ և շատ համեղ


Բաղադրատոմս

Խմորը; Կաթ - 150մլ.(գոլ ) Ջուր-200մլ. Խոմորեցուցիչ - 1ճ.գտ. Շաքարավազ - 1թ.գտ. Ալյուր - 600~800գր. Աղ -1թ.գտ. Ձու -1հատ Կարագ- 30գր. Բուսական յուղ - 3-4 ճ.գտ. Պատրաստի խմորը լավ հունցել թողնել հանգստանա 1,5 - 2ժամ Միջուկը; Տավարի փափկամիս - 800գր. Խոզի յուղոտ փափկամիս - 300 գր. Սոխ - 400 գր. Սխտոր - 2-3 պճեղ Լոլիկ - 300-400գր.(կարելի է սառեցրած) Տոմատի մածուկ - 1լավ ճ.գտ. Պղպեղի մածուկ - 3լավ ճ.գտ. Խառը կանաչի Համեմունքներ; Աղ,սեվ պղպեղ,կարմիր տաքդեղ ըստ ճաշակի Չորացրած ռեհան - 1ճ.գտ. Ծիտրոն (քյոնդար)- 1ճ.գտ. Տնական յուղ - 1լավ ճ.գտ. Այս ամենը լավ խառնել և ավելացնել 1բժ.ջուր

Իմ մոտ ստացվեց ~26-28 հատ լահմաջո

Բարի ախորժակ:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը