Փափուկ և շատ համեղ խնձորով կարկանդակների բաղադրատոմս․ Մատները հետը կուտեք


Ուղղակի իդեալական կարկանդակներ։
Պատրաստումը՝
Խառնեք կեֆիրը, ձուն, աղը, յուղը, ալյուրը և փխրեցուցիչը։ Հունցեք խմոր։
Թողնում են խմորը 30-40 րոպե այդ վիճակում։
Մաքրում ենք խնձորները և կտրում շրջանակների, հեռացնելով միջուկը։
Թաթախում ենք խնձորները կիտրոնի հյութի մեջ, որպեսզի չմգանան։ Գրտնակում ենք խմորի կեսը և խնձորի շրջանակները դնում ենք վրան, թողնելով դրանց միջև 1 սմ տարածություն։
Լցնում ենք խնձորների մեջտեղում շաքար և դարչին։ Գրտնակում ենք երկրորդ խմորը և խնձորները ծածկում նրանով։ Կտրում ենք բաժակով (մի փոքր խնձորից մեծ տրամագծով) կարկանդակներ։ Տապակում ենք կարկանդակները երկու կողմից բուսական յուղով։ Դնում ենք պատրաստի կարկանդակները անձեռոցիկի վրա, որպեսզի վերանա ավելորդ յուղը։ Մատուցում ենք տաք կամ սառը, լցնելով վրան շաքարի փոշի։
Աղբյուր ՝ https://hayinfo.net/hetaqrqi
