Նոր տարվա ամենահամեղ տորթի ՝ նապոլեոնի բաղադրատոմսը


Պատրաստման եղանակը
-
Վերցնել 400գր. կարագ, բաժանել 5 մասի, ապա յուրաքանչյուր մասը նորից 3 մասի: Խմորի մի գունդը բացել 3 մմ. հաստությամբ, բացվածքին քսել կարագի մի մասը, քառակուսաձև ծալել և 15-20 րոպե պահել սառնարանում:
-
Երբ խմորի շերտը բարձրանում է, և գույնը թեթևակի փոխվում, ուրեմն պատրաստ է, հանել և անմիջապես տեղափոխել տախտակի վրա: Բոլոր գնդերն այդպես եփել, եզրերը դանակով կտրել և փշուրները պահել ՙՆապոլեոնի՚ երեսին ցանելու համար:
-
Կրեմ - 300 գր. կարագը լավ հարել և խառնելով աստիճանաբար ավելացնել 1,5 տուփ խտացրած կաթ և 1 պտղունց վանիլին: Եփված շերտերը միացնել կրեմով և երեսին ցանել փշրանքներն ու շաքարի փոշի:
Նապոլեոն տորթ խտացրած կաթով
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/post/napoleon-tort-xtacrac-katov
Շոկոլադե նապոլեոն
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/post/shokolade-napoleon
Նապոլեոն տորթ (ընկույզով)
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/post/napoleon-tort-popokov
