Ես միշտ այսպես եմ խոզի միսն ու կարտոֆիլը դնում ջեռոցը․ Ստացվում է այնքան փափուկ և հյութեղ, որ հալչում է բերանում

Դիտումներ 5248

Ես միշտ այսպես եմ խոզի միսն ու կարտոֆիլը դնում ջեռոցը․ Ստացվում է այնքան փափուկ և հյութեղ, որ հալչում է բերանում

Xohanoc.am-ը շատ համեղ բաղադրատոմս է ներկայացնում։ եթե ցանկանում եք խոզի չալաղաջ պատրաստել և դրանք ստացվեն անչափ համեղ ու ամենակարևորը հյութալի, պատրաստեք այսպես։ Սիրով ներկայացնում ենք պատրաստման եղանակը։ Պատրաստման եղանակը իր բոլոր գաղտնիքներով և մանրամասներով դիտեք տեսանյութում ՝ 

 



Ամենաընթերցվածը