Մոտ 25 տարի է արդեն տորթ Թռչնի Կաթը պատրաստում եմ այս բաղադրատոմսով. Այն սիրով կտրամադրեմ ձեզ



Մոտ 25 տարի է արդեն տորթ Թռչնի Կաթը պատրաստում եմ այս բաղադրատոմսով. Այն սիրով կտրամադրեմ ձեզ


Բաղադրությունը


Խմորի համար

4 հատ ձու
1,5 բաժակ շաքարավազ
100գր․ կարագ
3ճգ․ մեղր
4ճգ․ կաթ
4 բաժակ ալյուր։

Կրեմ

2 բաժակ կաթ
1,5 բաժակ շաքարավազ
4ճգ․ ալյուր
250գր․ կարագ
վանելին։

 

Գլազուր

3ճգ․ կակաո
3ճգ․ թթվասեր
Կես բաժակ շաքարավազ
30գր․ կարագ։

Տորթ Թռչնի կաթ․ Պատրաստեք այն այս բաղադրատոմսով և տորթը կստացվի շատ համեղ, նուրբ և գեղեցիկ


Պատրաստման եղանակները

Ձուն, շաքարավազը, մեղրը, կաթը և կարագը միասին լավ խառնել և դնել ջրային գոլորշու վրա։ Անընդհատ խառնել, մինչև որ շաքարավազը հալվի։ Այնուհետև գոլորշու վրայից վերցնել և ավելացնել 4 բաժակ մաղած ալյուրը։ Խմորը հունցել և բաժանել 4 մասի։ Յուրաքանչյուրը գրտնակով բացել և թխել 180° տաքացված ջեռոցում, տապակի հակառակ կողմով։

Կրեմ- Շաքարավազը, ալյուրը և կաթը միասին խառնել և եփել մարմանդ կրակով, մինչև թանձրանալը։ Եփուկը հովացնել և քիչ-քիչ ավելացնել հարած կարագը, վանիլելինը։

Կրեմով պատել բոլոր շերտերը, իսկ 4րդ շերտի վրա գլազուր քսել։
Գլազուր-Թթվասերը, շաքարավազը, կակաոն լավ խառնել, ապա դնել մարմանդ կրակին։ 2 րոպե անընդհատ խառնելուց հետո, վերցնել կրակից և ավելացնել վրան կարագը։


Ամենահամեղ փքաբլիթները ՝ պատրաստված խտացրած կաթով

Ամենահամեղ փքաբլիթները ՝ պատրաստված խտացրած կաթով

Մանրամասն
Շոկոլադե նրբագույն տորթ

Շոկոլադե նրբագույն տորթ

Մանրամասն
Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Մանրամասն
Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Մանրամասն
Հրաշալի փքաբլիթներ. Ուղղակի հալչում է բերանում. Պատրաստեք և վայելեք

Հրաշալի փքաբլիթներ. Ուղղակի հալչում է բերանում. Պատրաստեք և վայելեք

Մանրամասն
Թզի մուրաբա

Թզի մուրաբա

Մանրամասն
Շատ համեղ թխվածք ՝ պատրաստված դեղձով

Շատ համեղ թխվածք ՝ պատրաստված դեղձով

Մանրամասն
Այս բաղադրատոմսով վարունգի մարինադը շատ հաջող է ստացվում

Այս բաղադրատոմսով վարունգի մարինադը շատ հաջող է ստացվում

Մանրամասն
Իսկական ֆրանսիական ժուլիենի բաղադրատոմսը ՝ ֆրանսիացի խոհարարի կողմից

Իսկական ֆրանսիական ժուլիենի բաղադրատոմսը ՝ ֆրանսիացի խոհարարի կողմից

Մանրամասն
Մոշի մուրաբա. Ձմռանը ամենաօգտակար մուրաբաներից մեկը

Մոշի մուրաբա. Ձմռանը ամենաօգտակար մուրաբաներից մեկը

Մանրամասն
Լցոնած կատոֆիլներ. Այս ուտեստը նույնիսկ խորովածի հետ չէի փոխարինի

Լցոնած կատոֆիլներ. Այս ուտեստը նույնիսկ խորովածի հետ չէի փոխարինի

Մանրամասն
Սև թթի մուրաբա

Սև թթի մուրաբա

Մանրամասն
Ծիրանի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Ծիրանի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Մանրամասն
Լոլիկը կորեական ձևով

Լոլիկը կորեական ձևով

Մանրամասն
Տորթ ՝ ելակով և խտացրած կաթով

Տորթ ՝ ելակով և խտացրած կաթով

Մանրամասն
Փակել