Կոզինախ , զարմացրեք Ձեր սիրելիներին շատ համեղ քաղցրավենիքով
Դիտումներ 294
Բաղադրամասեր
-
500 գ. ընկույզ,
-
500 գ. մեղր,
-
100 գ. շաքար
Պատրաստման եղանակը
-
Մեղրը շաքարի հետ եփել, օշարակի մեջ լցնել մանր կտրատած և թեթևակի տապակած ընկույզ և 15 րոպե եփել:
-
Պատրաստի գոզինախը (տաք) լցնել սառը ջրով թրջած ափսեի մեջ, հարթեցնել և սառեցնել:
-
Դրանից հետո ափսեն թեթևակի տաքացնել, գոզինախը ամբողջությամբ հանել միջից, այնուհետև կտրատել շեղանկյան ձևով:
-
Կտրատած գոզինախը դնել ափսեի մեջ:
-
Ընկույզի փոխարեն կարելի է նուշ օգտագործել:
Ամենաընթերցվածը