Սա սպանում է 30 տեսակի բակտերիաներ և այն կա ձեր խոհանոցում
30 տեսակի բակտերիաների ամենաուժեղ սպանողները, ըստ Կորնելի համալսարանի հետազոտողների, եղել են (նվազման կարգով) սոխը, սխտորը, պղպեղը, սուսամբարը, ուրցը, թարխունը, չամանը, մեխակը, դափնու տերևները և կայենյան պղպեղը:
Ամենաուժեղ հակաօքսիդանտները. Ցանկը գլխավորում են սուսամբարը, ուրցը, եղեսպակը, չամանը, խնկունին, զաֆրանը, քրքումը, մշկընկույզը, կոճապղպեղը, հիլը, համեմը, ռեհանը և թարխունը։ Կալիֆորնիայի համալսարանի (Դևիս) գիտնականները կարծում են, որ ուրցն ունի հակաօքսիդանտ ակտիվություն, որը նման է վիտամին E-ին:
Բնական սուպեր հակաբիոտիկն առաջին օգտագործումից հետո ոչնչացնում է միզապարկի և երիկամների բոլոր վարակները
Մարդիկ, ովքեր տառապում են միզուղիների վարակներով, անընդհատ ցավ են ապրում: Ճնշումը, ցավը և միզելու մշտական կարիքը ախտանիշներից են։
Կան տարբեր բնական հակաբիոտիկներ, որոնք դրական ազդեցություն ունեն՝ օգնելով միզապարկի բորբոքմանը։
Այս բնական հակաբիոտիկը անմիջապես ոչնչացնում է այս անցանկալի հիվանդությունը։
Ձեզ հարկավոր է.
Մաղադանոս - 250 գրամ
Կիտրոն - 250 գ
Մեղր – 250 գ
Ձիթապտղի յուղ
Սկզբում կտրատել մաղադանոսի արմատը և լցնել բլենդերի մեջ։
Ավելացնել կիտրոնը, ձիթապտղի յուղը և մեղրը։
Խառնել այնքան, մինչև լուծվի։
Խառնուրդը դնել սառնարան։
Այս միջոցից պետք է ընդունել մեկ ճաշի գդալ ամեն առավոտ։
Համոզվեք, որ մեղրը օրգանական է, և կիտրոնը չպետք է թունաքիմիկատներ պարունակի:
Վերջին, բայց ոչ պակաս կարևորը, մի մոռացեք լվանալ մաղադանոսը նախքան դեղը պատրաստելը:
Նաև դուք պետք է խուսափեք շոկոլադի կամ կոֆեինի օգտագործումից, քանի որ դրանք կարող են խթանել բակտերիաների ավելի արագ մուտքը միզուղիներ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։