Եկեք սպանենք ուռուցքը 90 օրում. Ռիկ Սիմփսոնը 5000 մարդու օգնել է հաղթահարել քաղցկեղը
Կանեփը կամ կանեփի յուղը դարեր շարունակ օգտագործվել է բազմաթիվ մարդկանց կողմից ամբողջ աշխարհում: Մարդիկ դրանով բուժում էին բազմաթիվ տարբեր հիվանդություններ՝ նույնիսկ քաղցկեղ։
Ռիկ Սիմփսոնը ինժեներ-մեխանիկ է, ում մոտ 2002 թվականին ախտորոշվել է մաշկի քաղցկեղ: Նա օգտագործել է կանեփի յուղը այս սարսափելի հիվանդության դեմ պայքարելու համար։ Ներկայումս նա աշխարհի խոշորագույն ակտիվիստներից մեկն է, որը պայքարում է կանեփի յուղի օրինականացման համար: Օգտագործելով այս բուժման մեթոդը՝ նա բուժեց ավելի քան 5000 մարդու։
Նա մասնակցել է Սերբիայի մայրաքաղաք Բելգրադում կազմակերպված քննարկմանը, որտեղ բժիշկներն ու գիտնականները քննարկել են բուժման այս մեթոդը։ Ապացուցված է, որ առկա է դրական դինամիկա։ Այնուամենայնիվ, բոլոր հիվանդները չպետք է հրաժարվեն դեղորայքային բուժումից: Դուետով քիմիաթերապիան և կանեփի յուղը կօգնեն հաղթահարել այս սարսափելի հիվանդությունը:
Նա պնդում է, որ կանեփի կամ կանեփի յուղերը կարող են բուժել մի շարք լուրջ առողջական խնդիրներ, ինչպիսիք են շաքարախտը, աթերոսկլերոզը, ցրված սկլերոզը, էպիլեպսիան, ասթման, պսորիազը, ինչպես նաև քաղցկեղի մահացու որոշ տեսակներ:
7 մթերք, որոնք սպանում են բակտերիաները՝ քաղցկեղ, գաստրիտ, փքվածություն, ալերգիա և այլն
Ես ազատվեցի գաստրիտից, որը բուժում էի արդեն 5 տարի, պարզ և արագ։ Ես ափսոսում եմ, որ ես դա չգիտեի նախկինում:
1. Բրոկկոլի
Բազմաթիվ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ դրանք հարուստ են սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է բակտերիաները։
Բլենդերի ամանի մեջ լցրեք 1 թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ ջուր։ Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։
2. Քրքում
Հնդկական ծագման այս համեմունքը հարուստ է բուժիչ հատկություններով։
Քրքումը խթանում է ստամոքսի թթվի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել բակտերիաների վնասակար ազդեցությունը։
3. Պրոպոլիս
Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:
4. Լոռամիրգ
Պարբերաբար օգտագործեք լոռամիրգ և լոռամրգի հյութ։
5. Ձիթապտղի յուղ
Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք էբակտերիաների դեմ:
Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։
Բակտերիաները վերացնելու համար անհրաժեշտ է մեկ ամիս օրական 3 անգամ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ օգտագործել։
6. Կանաչ թեյ
Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։
7. Կոճապղպեղ
Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավերի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար։
Կոճապղպեղն ունի նաև բարձր մանրէասպան հատկություն։
Փոքր չափաբաժինների կանոնավոր օգտագործումը (1/2 թեյի գդալ) արդյունավետորեն կվերացնի բակտերիաները:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։