Արդեն 30 տարի է վարունգի մարինադը այսպես եմ պատրաստում․ Գաղտնիքը սոխն է
Ձեզ ենք ներկայացնում մեր հետևորդներից ՝ Անոյի, վարունգի մարինադի բաղադրատոմսը։ Այսպես շատ համեղ է ստացվում և յուրահատուկ։ Բաղադրատոմսը ներկայացնում է Xohanoc.am-ը։
Բաղադրատոմսը յուրահատկությունը և գաղտնիքը սոխն է։ Հավանեք, տարածեք և պահպանեք այս բաղադրատոմսը, ինչպես նաև կարող եք մեկնաբանությունում գրել ձեր կարծիքը, այն շատ կարևոր է մեզ համար։ Վարունգի մարինադը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
վարունգ - 1,2-1,3 կգ,
սոխ - 1 հատ,
սամիթ - 2-3 ճյուղ,
սխտոր - 3 պճեղ,
սև հաղարջի, ծովաբողկի, բալի տերևներ - յուրաքանչյուրը 2-3 հատ,
թարմ ռեհան - 3-4 տերև,
չոր մանանեխի սերմեր - 1 թեյի գդալ,
ջուր - 1,5 լիտր,
խոշոր աղ - 3 թեյի գդալ,
շաքարավազ - 3 ճաշի գդալ,
քացախ 9% - 150 մլ,
բուրավետ պղպեղ, սև հատիկավոր պղպեղ - 4 հատ,
դափնու տերև - 3-4 հատ
Պատրաստման եղանակը
Երեք լիտր մաքուր ստերիլիզացված բանկայի մեջ դրեք սամիթ, հաղարջի տերևներ, ծովաբողկ, սխտոր, ռեհան: Լցրեք մանանեխի հատիկները
Լվանալ վարունգները և լցնել տարայի մեջ։ Վարունգների միջև տեղադրեք սոխի մի քանի օղակ:
Հաջորդը, վարունգը պետք է 2 անգամ լցնել եռացրած ջրի մեջ: Առաջին անգամ լցնել, տարան կափարիչով փակել, թողնել 15 րոպե։
Ջուրը թափեք լվացարանի մեջ և 8 րոպեով անմիջապես եռման ջուր լցրեք վարունգի վրա։ Միաժամանակ եռացնել ջուրը, ավելացնել աղ, շաքարավազ, սև հատիկավոր և բուրավետ պղպեղ, դափնու տերև։ Մարինադը եռացրեք 5 րոպե, ապա լցրեք քացախը և թողեք եռա։
Վարունգներից ջուրը նորից թափեք լվացարանի մեջ և անմիջապես եռացող մարինադը լցրեք վարունգի վրա։
Վարունգներից ջուրը նորից թափեք լվացարանի մեջ և անմիջապես եռացող մարինադը լցրեք վարունգի վրա։
Բանկաները պակեք, շրջեք։ Սա շատ համեղ մարինադի բաղադրատոմս է։ Բաղադրատոմսը ներկայացրեց Xohanoc.am-ը։
Դիտեք նաև ծիծակի մարինադի բաղադրատոմսը։