Իսկ դուք գիտեի՞ք բանանի այս հատկությունների մասին․ Դուք կզարմանաք կարդալուց հետո
Դիտումներ 471
Այս միրգն ունակ է օրգանիզմը պաշտպանել բազմաթիվ հիվանդություններից։
Այսպիսով, գիտնականները պարզել են, որ մարդիկ, ովքեր հաճախ են ուտում բանան, կարող են չվախենալ հիվանդություններից:
Մասնագետները կիսվել են, որ բանանի հաճախակի օգտագործումը համարվում է շատ առողջարար սովորություն։
Հետազոտությունները հաստատում են, որ այն մարդիկ, ովքեր իրենց սննդակարգում օգտագործում են այս միրգը, ավելի քիչ հավանական է, որ հիվանդանան սեզոնային մրսածությամբ, ինչպիսիք են գրիպը կամ SARS-ը, քան մյուսները:
Դա պայմանավորված է լեկտինով, որը բանանի հատուկ տեսակի սպիտակուց է, որը կարող է շատ ակտիվ լինել մրսածության դեմ պայքարում:
Ամենաընթերցվածը