loading...

Միսը եփելուց 2 գդալ քացախ ավելացրեք. Ահա թե ինչու



Միսը եփելուց 2 գդալ քացախ ավելացրեք. Ահա թե ինչու


Այս փոքրիկ հոդվածում մենք կպատմենք, թե ինչպիսի խորամանկությունները կօգնեն լավացնել կերակուրը՝ հաղորդել նրան նոր համ և երկարեցնել պահպանման ժամկետը: Այս և այլ օգտակար խորհուրդներ՝ հաջորդիվ.

1. Նրանց համար, ովքեր սիրում են կարտոֆիլ՝ բաղադրատոմս: Կտրատեք 2 խնձոր, ցողեք այն կիտրոնահյութով և եփեք կարագի մեջ: Հետո ավելացրեք պատրաստի կարտոֆիլի պյուրեյի մեջ այս խնձորակարագային խատնուրդը, նաև կաթ և սերուցք: Նուրբ և համեղ:

2. Միսը եփելուց ավելացրեք երկու գդալ քացախ: Համը կլինի նուրբ և համեղ:

3. Իդեալական թափանցիկ մսային դոնդող (холодец) կստացվի, եթե եփելու ընթացքում արգանակի մեջ ավելացնեք 2-3 ձվի կճեպ:

 


4. Ձկան թարմությունը կարելի է որոշել սառը ջրով լցված ամանի միջոցով: Ոչ թարմ ձուկը կբարձրանա ջրի երես, իսկ թարմը՝ կիջնի ջրի հատակը: Մաքրելուց առաջ, ձկան վրա քացախ քսեք և թողեք մի քանի րոպե: Այդպես այն ավելի հեշտ կմաքրվի:

Ինչու միսը եփելուց պետք է 2 գդալ քացախ ավելացնենք

5. Ընդամենը 2 պտղունց լուծվող սուրճը մսի սոուսին կհաղորդի հավելյալ բարկահամություն: Ոչ մեկին մի բացահայտեք գաղտիքը և ձեր խոհարարական հմտությունը անպայման կգնահատեն:

6. Շամպայնի գազավորվածությունն ու համը կարելի է վերադարձնել՝ նրա մեջ ավելացնելով մի քանի հատիկ չամիչ:

7. Սննդային թաղանթը ավելի հեշտ կլինի օգտագործել, եթե այն պահեք սառնարանում: Այդպես այն չի պատռվի և չի կպնի ձեռքերին:

8. Որպեսզի կաթը երկար ժամանակ չթթվի, պետք է նրա մեջ ավելացնել շատ փոքր քանակությամբ սննդի սոդա: Բավարար է դանակի ծայրով:

9. Օմլետի մեջ, կաթի փոխարեն, ավելացնելով հանքային կամ սովորական ջուր, դուք կստանաք անհավանական փքուն կերակուր:

10. Որպեսզի կաթը եռացնելուց չկտրվի, նախքան եռացնելը, կաթսան ողողեք սառը ջրով, իսկ ծայրերին քսեք կարագ: Այդպես նաև եռալուց կաթը չի թափվի:



Տորթ Նեգրի Ժպիտ․ Տոնական սեղանի լավագույն տորթը (Բաղադրատոմս)

Տորթ Նեգրի Ժպիտ․ Տոնական սեղանի լավագույն տորթը (Բաղադրատոմս)

Մանրամասն
Հատուկ Ամանորյա սեղանի համար եգիպտացորենով պատրաստվող ամենհամեղ աղցանը

Հատուկ Ամանորյա սեղանի համար եգիպտացորենով պատրաստվող ամենհամեղ աղցանը

Մանրամասն
Տորթ Թռչնի Կաթ համեղ միջուկով․ Նոր համ և նոր բաղադրատոմս

Տորթ Թռչնի Կաթ համեղ միջուկով․ Նոր համ և նոր բաղադրատոմս

Մանրամասն
Միկադո, որը պատրաստվում է թթվասերով

Միկադո, որը պատրաստվում է թթվասերով

Մանրամասն
Կարմիր լոբով և մսով աղցան

Կարմիր լոբով և մսով աղցան

Մանրամասն
Վրացական շատ համեղ «Փխալի»

Վրացական շատ համեղ «Փխալի»

Մանրամասն
Աղցան ՝ քամած մածունով. Իմ ամենասիրած աղցանը

Աղցան ՝ քամած մածունով. Իմ ամենասիրած աղցանը

Մանրամասն
Թաթար բորակի. Պատրաստման ամենահամեղ եղանակը

Թաթար բորակի. Պատրաստման ամենահամեղ եղանակը

Մանրամասն
Աջիկայի պատրաստման եղանակը

Աջիկայի պատրաստման եղանակը

Մանրամասն
Ամենահամեղ փքաբլիթները ՝ պատրաստված խտացրած կաթով

Ամենահամեղ փքաբլիթները ՝ պատրաստված խտացրած կաթով

Մանրամասն
Շոկոլադե նրբագույն տորթ

Շոկոլադե նրբագույն տորթ

Մանրամասն
Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Մանրամասն
Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Մանրամասն
Հրաշալի փքաբլիթներ. Ուղղակի հալչում է բերանում. Պատրաստեք և վայելեք

Հրաշալի փքաբլիթներ. Ուղղակի հալչում է բերանում. Պատրաստեք և վայելեք

Մանրամասն
Թզի մուրաբա

Թզի մուրաբա

Մանրամասն
Փակել