Մի բաց թողեք այս նյութը, որը Ձեզ կսովորեցնի ճիշտ խմոր պատրաստել համեղ թխվածքաբլիթներ ստանալու համար։


Փխրուն խմոր տարբեր փքաբլիթների և թխվածքների պատրաստման համար. Ուղղակի հալվում է բերանում
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/post/pxrun-xmor-tarber-pqablitner-patrastelu-hamar-parzapes-halvum-e-beranum
Արագ շերտավոր խմոր այն կարել է պատրաստել ու անմիջապես թխել ,
քանի որ երկար սառեցնելու և մի քանի անգամ բացել-փակելու կարիք չկա
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Arag-shertavor-xmor
