Մանրամասն ցույց եմ տալիս, թե ինչպես պատրաստել իդեալական խինկալիներ․ Խմորը չի ճաքում և շատ համեղ է ստացվում

Դիտումներ 332

Մանրամասն ցույց եմ տալիս, թե ինչպես պատրաստել իդեալական խինկալիներ․ Խմորը չի ճաքում և շատ համեղ է ստացվում

Ճիշտ է, խինկալին համարվում է վրացական խոհանոցի ամենահայտնի ուտեստը, բայց այն նաև մեծ տարածում ունի հայկական խոհանոցում և անհնար է պատկերացնել մեկին, ով խինկալի չի սիրում։

 

 

Ի դեպ ՝ նշեմ, որ մենք հայերս ավելի համեղ ենք պատրաստում խինկալին։ Սիրով ներկայացնում ենք խինկալիի պատրաստման եղանակը։

 



Բաղադրամասեր


4 բաժակ ալյուր,
0,5 կգ տավարի յուղոտ միս,
մաղադանոս,
150-200 գրամ սոխ,
1 պճեղ սխտոր,
աղ,
կարմիր պղպեղ,
սև պղպեղ,
0,5 ճաշի գդալ համեմի սերմ,
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
1 բաժակ սառը ջուր

 

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝





Ամենաընթերցվածը