Հավկիթի ճիշտ պահպանման կանոնները. Չի կարելի սառնարանի դռան վերևի հատված այն դնել

Դիտումներ 219

Հավկիթի ճիշտ պահպանման կանոնները. Չի կարելի սառնարանի դռան վերևի հատված այն դնել

Ահա հավկիթի պահպանման ճիշտ կանոները:

Հավկիթն անհրաժեշտ է պահել սառնարանի ամենասառը հատվածում, այսինքն՝ դռան վրա դնելը սխալ է:

 

 

 

Ավելի ճիշտ է՝ դնել դարակների ետևի հատվածում՝ ետին պատի մոտ: Պահել 3 շաբաթից ոչ ավել:

 

 

Իսկ հավկիթի թարմությունը կարելի է որոշել պարզապես թույլ թափահարելով ձուն, եթե զգացվեց շատ թույլ շարժում, ուրեմն այն թարմ է, իսկ եթե շարժման ձայն լսվեց` թարմ չէ:

 

 

Բացի դրանից, կարելի է ջարդել ձուն, եթե դեղնուցը չխառնվեց սպիտակուցին, ուրեմն վերջինս թարմ է:

 

 



Ամենաընթերցվածը