Ֆերմենտացիայի ենթարկված մթերքները շատ օգտակար են առողջությանը


Հարգելիներս իմացեք, որ ֆերմենտացիայի ենթարկված մթերքները շատ օգտակար են օրգանիզմի համար։
Նույնիսկ կանաչեղենը և խոտաբույսերը չորացնելուց առաջ ենթարկեք ֆերմենտացիայի։
Ուղղակի տրորում եք այնքան, որպեսզի թեթևակի խոնավանան, նոր հետո չորացրեք։
Ֆերմենտացիայի ենթարկված ուտեստների օրինակներ են Հայկական և Աբխազական աջիկաները, որոնց պատրաստում եմ ամեն տարի։
Պատրաստման եղանակները կարոք եք կարդալ հետևյալ հղումներում։
Աբխազական աջիկա
Հայկական աջիկա
