Ֆերմենտացիայի ենթարկված մթերքները շատ օգտակար են առողջությանը

Դիտումներ 346
Ֆերմենտացիայի ենթարկված մթերքները շատ օգտակար են առողջությանը

Հարգելիներս իմացեք, որ ֆերմենտացիայի ենթարկված մթերքները շատ օգտակար են օրգանիզմի համար։

Նույնիսկ կանաչեղենը և խոտաբույսերը չորացնելուց առաջ ենթարկեք ֆերմենտացիայի։

Ուղղակի տրորում եք այնքան, որպեսզի թեթևակի խոնավանան, նոր հետո չորացրեք։

 

 


Ֆերմենտացիայի ենթարկված ուտեստների օրինակներ են Հայկական և Աբխազական աջիկաները, որոնց պատրաստում եմ ամեն տարի։

Պատրաստման եղանակները կարոք եք կարդալ հետևյալ հղումներում։

                                                   

      

 

 

 

 

Աբխազական աջիկա

Հայկական աջիկա

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը