Այս պարզ խմորի բաղադրատոմսը կօգնի Ձեզ խնայել ժամանակը և պատրաստել համեղ կարկանդակներ, պիզա և տարբեր պիրոգներ։


Կարկանդակի խմոր

Բաղադրամասեր 1 կգ խմորին՝ 150 գ ջուր, 30 գ թթխմոր, 300 գ ալյուր, 7 գ աղ, 1 ձու, 50 գ շաքար, 35 գ յուղ, 120 գ կաթ կամ մածուն
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/post/karkandaki-xmor
Այս ունիվերսալ խմորով կարող եք միաժամանակ պատրաստել պիցցա, կարկանդակ, տարբեր պիրոգներ և այլ համեղ թխվածքներ

Ունիվերսալ խմոր, որով կարող եք պատրաստել կարկանդակ, պիցցա, բուլկի, պիրոգ, կաթնահաց (պլյուշկա), լոռաբլիթ (վատրուշկա) և այլն: Խմորը կարող եք պահել ինչպես տաք տեղում, այնպես էլ սառնարանում: Սառնարանում կարող եք պահել 7 օր: Ունենալով նման խմոր սառնարանում, ձեռքի տակ՝ նախաճաշի պատրաստությունն ավելի կհեշտանա, միշտ կունենաք համեղ թարմ ուտեստներ, իսկ ընտանիքը ձեզնից շատ գոհ կլինի:
Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Ays-universal-xmorov-karox-ek-miajamanak-patrastel-picca-karkandak-tarber-pirogner-EV-ayl-hamex-txvackner-3306/basic
