«Կեր ու սուս». Այնքան համեղ ստացվում, որ իսկապես կեր ու սուս


Բաղադրամասեր
-
500 գ տավարի մսին՝
-
8 հատ կարտոֆիլ,
-
3 հատ սոխ,
-
100 գ կարագ,
-
աղը,պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Կարտոֆիլը կտրտել երկար շերտերով և տապակել: Մինչ կարտոֆիլը տապակվի, միսը կտրտել նեղ շերտերով 1 սմ լայնությամբ և 3 սմ երկարությամբ:
-
Միսը տապակել կարագով, բայց ոչ երկար, որպեսզի չկոշտանա: Սոխը կտրտել օղակներով և լցնել մսի վրա և շարունակել տապակելը: Վրան ավելացնել աղ, պղպեղ:
-
Տապակած կարտոֆիլը լցնել մսի վրա դնել մարմանդ կրակին 5 րոպե:
-
Կեր ու սուսը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած և կլոր կտրտած պոմիդորով: Կարող եք նաև օգտագործել կանաչ ոլոռ:
