Եթե հավի կրծքամսի վրա սպիտակ զոլեր հայտնաբերեք, ուրեմն շտապ ․․․

Դիտումներ 476
Եթե հավի կրծքամսի վրա սպիտակ զոլեր հայտնաբերեք, ուրեմն շտապ ․․․

Ճիշտ սննդակարգի սիրահարները հարգում են հավի մսի հեշտ յուրացվող սպիտակուցը և նվազագույն ճարպը:

Հավի դիետիկ կրծքամիսը կարող է բավական վտանգավոր լինել առողջության համար:

Ինչպե՞ս որակյալ մթերքը տարբերել ակնհայտորեն վնասակարից:

 

Ուշադիր նայիր հավի մսին, որը պատրաստվում ես գնել:

Եթե սպիտակ զոլեր նկատես, ոչ մի դեպքում այն չգնես:

Սպիտակ զոլերը վկայում են այն մասին, որ հավը չափազանց արագ է աճել և դրա ճարպային հյուսվածքն անհամաչափ է զարգացել:


Այդպիսի միսը վնասակար ճարպեր և հավելումներ է պարունակում և կարող է ոչ միայն համեղ չլինել, այլև վնասակար առողջության համար:

Ըստ վիճակագրության՝ վաճառքում առկա հավի մսի մոտ 90%-ը հավերի միս է, որոնք ֆերմաներում են աճեցվել:

Դանց կերակրում են հակաբիոտիկներով և հորմոններով, բրոյլեր հավերը մեկուկես ամսում դառնում են հասուն թռչուն:

4 անգամ արագ, քան սովորական հավը, որը 6 ամսում է աճում:

Այդպիսի մսից չես թունավորվի մեկանգամյա պատրաստման դեպքում:

 

Բայց մշտական օգտագործման դեպքում բրոյլեր հավերի միսը վնասում է ներքին օրգանների աշխատանքին և հորմոնալ ֆոնը, նպաստում է ճարպակալմանը, կարող է լյարդի և երիկամների հիվանդությունների պատճառ դառնալ:

Ամենաընթերցվածը