Աղջիկը վերցրեց ձուն և ծակեց այն ասեղով. պատճառն իմանալով՝ Դուք էլ այսուհետ այսպես կանեք

Ձուն եփելուց որոշ ժամանակ առաջ այն հանեք սառնարանից, որպեսզի այն ստանա սենյակային ջերմաստիճան
Ասեղի օգնությամբ փոքրիկ անց բացեք ձվի ստորին հատվածում
Գաղտնիքն այն է, որ պետք է անցքը բացել զգուշությամբ։
Չպետք է այն լինի շատ խորը, որպեսզի ձվի կեղևը չճաքի։
Մի անհանգստացեք, ձվի պարունակությունը դուրս չի թափվի։
Այդտեղ կա դատարկ տարածություն, որը պաշտպանում է պարունակությունը
Ահա այսպիսի տեսք պետք է այն ունենա եփելուց առաջ
Ձուն գդալի օգնությամբ իջեցրեք եռացող ջրի մեջ
Ձուն եփեք 7-10 րոպե
Եփած ձուն դրեք սառը ջրի մեջ
1 ակնթարթ, և ձուն կեղևազատված է։
Ոչ մի դժվարություն չկա
