Կմաքրի լյարդը բոլոր տոքսիններից, կվերացնի ճարպակալումը լյարդի ու կվերականգնի նրա գործառույթը

Դիտումներ 1925

Կմաքրի լյարդը բոլոր տոքսիններից, կվերացնի ճարպակալումը լյարդի ու կվերականգնի նրա գործառույթը

Մենք կբացահայտենք բուժիչ ըմպելիքի բաղադրատոմսը, որը կհանգստացնի ձեր միտքը և կհանգստացնի ձեր մարմինը՝ միաժամանակ ապահովելով ձեր մարմինը բազմաթիվ սննդարար նյութերով:

Այն կգործի գիշերվա ընթացքում՝ մաքրել ձեր օրգանիզմը տոքսիններից և վերականգնել առողջությունը։

 

 

Առաջարկվող միջոցը խորհուրդ է տրվում օգտագործել ամեն օր։

Քրքումը աներևակայելի օգտակար ​​է, որն օգտագործվել է դարեր շարունակ: Քրքումը, հավանաբար, ամենաշատ ուսումնասիրված համեմունքն է: Ավելի քան 8000 արդյունքներ են կուտակվել քրքումի օգտակարության վերաբերյալ տարբեր հետազոտություններից, որոնք ապացուցում են, որ քրքումն արդյունավետ է գրեթե բոլոր առողջական խնդիրների բուժման համար:



Կոճապղպեղը նաև աներևակայելի առողջարար համեմունք է։ Այն կանխում է քաղցկեղը, կարգավորում է արյան ճնշումը, լավացնում է մարսողությունը, կարգավորում է ինսուլինի սեկրեցումը, ոչնչացնում է մանրէները, թեթևացնում է ցավն ու սրտխառնոցը և բարելավում շրջանառությունը։ Նրա արդյունավետությունը շնչառական հիվանդությունների բուժման գործում աննման է:

Կոկոսի կաթը պարունակում է առողջ ճարպաթթուներ, կարող է կարգավորել արյան շաքարի մակարդակը, պաշտպանել սիրտը, նպաստել քաշի կորստին, ինչպես նաև էներգիա ապահովել մարմնին և ուղեղին: Կոկոսի կաթն ամրացնում է իմունային համակարգը, պայքարում է բակտերիալ վարակների դեմ, ամրացնում ատամներն ու ոսկորները, հանգստացնում է նյարդային համակարգը։

Քրքումի, կոճապղպեղի, սև պղպեղի և կոկոսի կաթի խառնուրդը (հայտնի է որպես «ոսկե կաթ») շատ համեղ, անուշաբույր և առողջարար ըմպելիք է։ Ցանկության դեպքում այն ​​կարող եք քաղցրացնել մեղրով։

Ինչպե՞ս պատրաստել այս առողջարար ըմպելիքը։

 

 

Պարզապես խառնել`
1 թեյի գդալ քրքում
1 փոքր կտոր կոճապղպեղ՝ աղացած
2 բաժակ կոկոսի կաթ (կարող եք օգտագործել կովի կաթ)
1/4 թեյի գդալ սև պղպեղ (այն օգնում է քրքումի կլանմանը)
բնական մեղր (ըստ ցանկության, ըստ ճաշակի)

 


* Ուշադրություն՝ կոլիտի և աղիքային այլ խնդիրների դեպքում մի օգտագործեք սև պղպեղ։

Կաթսայի մեջ խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի մեղրից։ Տաքացրեք միջին ջերմության վրա, մինչև մակերեսի վրա պղպջակներ նկատեք: Այնուհետև կրակն իջեցրեք և թողեք եփվի 5 րոպե նվազագույն կրակի վրա։ Հովացրեք և ցանկության դեպքում ավելացրեք մեղր։ Եթե ​​սիրում եք դարչին, կարող եք դա էլ ավելացնել։

Այս հրաշալի ըմպելիքը խորհուրդ է տրվում խմել ողջ օրվա ընթացքում կամ քնելուց առաջ։

 


Ամենաընթերցվածը