Բացառելով ԱՅՍ մթերքը Ձեր սննդակարգից՝ Դուք կմոռանաք մի շարք հիվանդությունների մասին

Դիտումներ 304
Բացառելով ԱՅՍ մթերքը Ձեր սննդակարգից՝ Դուք կմոռանաք մի շարք հիվանդությունների մասին

Բացի տապակելուց գոյություն ունեն մթերքների ջերմամշակման մի շարք եղանակներ՝ խաշել, շոգեխաշել, ջեռոցում եփել:

Xohanoc.am-ը գրում է, որ այս ամենը կարել է անել առանց բուսայուղի կամ սերուցքային կարագի:

Բայց մթերքները հեշտությամբ կարելի է տապակել նաև առանց յուղի:

 

Շատ արտադրողներ այսօր առաջարկում են նոր տեխնոլոգիաներով արտադրված թավաների և կաթսաների լայն տեսականի:

Կարելի է տապակել միսն առանց յուղի տեֆլոնե ծածկույթով թավայում:

Ինչպե՞ս պատրաստել առանց յուղի

Խոսենք հիանալի այլընտրանքների մասին: Անկասկած, ճարպերը մարդու օրգանիզմում շատ կարևոր դեր են խաղում: Նրանք օգնում են, որպեսզի վիտամիներնը յուրացվեն օրգանիզմի կողմից, նպաստում են հորմոնների ստեղծմանը, և ոչ միայն: Բայց այդպիսի ճարպեր կարող են հայտնվել մարդու օրգանիզմում այն դեպքում, երբ մարդն օգտագործում է ձկնեղեն, ընկուզեղեն, թռչնի և կենդանու միս:

 


Այնպես որ պետք չէ վախենալ ճարպերի պակասից: Բոլոր մթերքները կարելի է խաշել, շոգեխաշել և եփել ջեռոցում: Շատ օգտակար է կերամիկական կաթսայով ջեռեփուկը:

 

Այս եղանակով կարելի է պատրաստել ամեն ինչ: Շատ համեղ է ստացվում փայլաթիթեղի մեջ պատրաստած ձուկը, այն չի կորցնում բնական ճարպերը:

Ամենաընթերցվածը