Այսքան ժամանակ դուք սխալ եք խաշել ձվերը. Անպայման սրանից կաթացրեք ջրի մեջ…

Դիտումներ 479
Այսքան ժամանակ դուք սխալ եք խաշել ձվերը. Անպայման սրանից կաթացրեք ջրի մեջ…

արցին, թե ինչպես ճիշտ եփել ձվերը, կարող է պատասխանել անգամ երեխան:

Թվում է, թե ինչը կարող է հեշտ լինել ձվի խաշելուց:

Սակայն ժամանակի հետ անգամ ամենաիդեալական տանտիկինը բախվում է ձվի կճեպի ճաքելու, պայթած թսղանթի ու սպիտակուցի նարնջագույն ներկվելու հետ:

1

Բացի այդ՝ ձվի կճեպի տակ ընկած ջուրը կարող է բակտերիաների պոտեցյալ աղբյուր լինել:

Ինչպես խաշել ձուն

 

Ձվերը ողողեք ջրով ու հեռացրեք կողմնակի աղտոտվածությունը կճեպի վրայից, այնուհետ դրեք կաթսայի մեջ ու սառը ջուր ավելացրեք:

Դրեք կրակի վրա:

Ջրի մեջ մինչ եռալը լցեք կես լիմոնի հյութ:

 

 

 

Այն նախապես կանխում է ձվերի ճաքելը:

Իսկ եթե ձուն նախապես ճաքած է, ապա այդ դեպքում կիտրոնի հյութը ախտազերծում է ջուրն ու կսպիտակեցնի սպիտակուցը:

Ամենաընթերցվածը