Ես ամեն օր դափնու տերևը եռացնում եմ, ջուրը խմում․ Տեսեք ինչ հիվանդություններ են բուժվում

Դիտումներ 12971

Ես ամեն օր դափնու տերևը եռացնում եմ, ջուրը խմում․ Տեսեք ինչ հիվանդություններ են բուժվում

Դափնու տերեւը հարուստ է եթերային յուղերով, որոնք գործում են որպես հակասեպտիկ և հակաբորբոքային միջոց:


Նույն հատկությունների շնորհիվ, եթե այրեք դափնու տերեւը, կարող եք թարմացնել և ախտահանել օդը։
Դափնու տերեւի եթերայուղերի մեկ այլ հատկություն նյութափոխանակությունն արագացնելու հատկությունն է։ Սա քաշի կորստի ուղիղ ճանապարհ է, ուստի այս թեյը կարող է օգտակար լինել նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում։

 



Երեք կամ չորս միջին դափնու տերեւ պետք է մանրացնել հավանգի մեջ կամ քսել ձեռքերով։
Ստացված քանակությունը պետք է բավարար լինի սև թեյի հետ խառնելու համար։ Դափնու տերեւի մի մասի համար վերցրեք թեյի տերեւի երկու մաս։

 


Թեյնիկը պետք է լցնեք եռման ջրով և թողեք տաքանա։ Դրանից հետո ավելացնել դափնու տերևները։
 



Թեյը պետք է թրմել 15 րոպե, այն կարելի է օգտագործել օրը մի քանի անգամ։
Բայց եթե կան բժշկական հակացուցումներ, ապա ավելի լավ է հրաժարվել նիհարելու այս մեթոդից, քանի որ դափնու տերևով թեյը կարող է բարձրացնել արյան ճնշումը։

 



Ամենաընթերցվածը