Ելակի մուրաբա պատրաստելիս այս համեմունքը լցրեք մեջը, եթե ուզում եք իդեալական մուրաբա ստացվի


Եթե մինչ այժմ ելակի մուրաբա չեք պատրաստել, շտապեք պատրաստել։ Ելակի մուրաբա պատրաստելու բազմաթիվ եղանակներ կան։ Առանց եփելու, մի քանի անգամ եփելով և այն։
Սակայն ձեր ուշադրությանն եմ ուզում դարձնեմ ամենահամեղ տարբերակներից մեկը․ դա սև հատիկավոր պղպեղով պատրաստած մուրաբանա է։
Առաջին հայացքից մի փոքր տաօրինակ է հնչում, բայց հավատացած եղեք այնպիսի համ և բույր է ստանում ելակը, որ համին դիմակայել անհնար է։
Փորձեք այդ տարբերակով և չեք փոշմանի։
Բաղադրատոմսը կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Elaki-muraba-patrastelis-avel
